Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Karen van Uden, samenwonend en mama van een lieve dochter en een stoere zoon. Ik ben een echt familiemens en hou ervan om er samen met m’n gezinnetje op uit te trekken zoals nachtjes weg, naar de bioscoop of gewoon gezellig naar het bos met de kinderen.

Ik werk al jaren als financieel administratief medewerkster, van de crediteurenadministratie tot facturen maken en van activa en afschrijvingen tot kas-/ bankboeken. Toch wil ik altijd net wat meer en vind ik het interessant om iets nieuws te leren, en me daarin vast te bijten totdat ik het onder de knie heb.

Zo ben ik ook samen met mijn zusje gaan ondernemen, het begon met het maken van sieraden tot het uiteindelijke verkopen ervan. Uiteindelijk zijn we begonnen met het inkopen van sieraden later zijn hier ook nog kleding en accessoires bijgekomen. We gaven party’s aan huis en stonden op verschillende evenementen. We hebben zelf ook nog een winterfair georganiseerd waarbij de mensen al in de rij stonden voor het openging. Waar mijn zusje altijd meer op de voorgrond stond zorgde ik dat het achter de schermen goed geregeld was. Doordat er kinderen kwamen hebben wij besloten om het even op een laag pitje te zetten totdat de kinderen weer wat groter zouden zijn.

Nu mijn kinderen weer wat ouder zijn en allebei alweer op de bassischool zitten begon het bij mij alweer te kriebelen om toch weer iets te gaan doen. Toen ik even later de term virtual assitant tegenkwam dacht ik dit is het! Het helpen en ondersteunen van andere ondernemers!

Share
Instagram